Guillem: web personal

Categories

Tags

Modernologia: Reflexió sobre les utopies de la modernitat, al MACBA

publicat el dijous, 24 de setembre de 2009 a Exposicions etiquetat com exposició, MACBA, política, reflexió, utopies

M’entero a través del Telenotícies Vespre de TV3 del 23 de setembre que al MACBA s’estra l’exposició Modernologia, una reflexió artística sobre les utopies que es presentaven amb la modernitat, basades en la democràcia, la igualtat i els drets humans.

Segons diuen al TN, l’exposició es centra sobretot en la part més fosca d’aquesta reflexió, en el que no s’ha aconseguit d’aquestes utopies. També comenten que no és una exposició fàcil, més aviat densa, però el tema s’ho val. Precisament per això, pot ser interessant fer-ne una visita guiada.

Bueno, jo des d’aquí Montevideo no hi podré anar. Si algú recull la proposta, ja em comentarà què tal.

Salut!

guillemBarba