Guillem: web personal

Categories

Tags

Estem d’estrenes

publicat el dilluns, 9 de juny de 2008 a General

Avuí fa exactament 2 mesos i 9 dies que vaig sortir del cau i vaig venir a viure amb el meu amic Pablo al nostre (de lloguer ;-) ) pis. I avuí fa 9 dies que l’Alba, una amiga nostra, s’ha instal·lat oficialment amb nosaltres.

Avuí fa 5 mesos i 9 dies que els meus amics Adrià i Eric van marxar cap als USA a estudiar.

Avuí fa 8 mesos i 9 dies que estic treballant a Argus.

Però el que realment estreno avuí és aquest blog!

I per què aquest blog? què hi trobaré? doncs la intensió no és que es converteixi en un reflex de la meva vida, ni tant sols dels meus pensaments, vivències o inquietuds. La veritat és que no crec que l’actualitzi gaire. Arranco aquest projecte amb dos grans objectius: provar, familiaritzar-me i aprendre mentre’s experimento al màxim les possibilitats d’aquesta eina, i tenir un lloc on desar i compartir aquells coneixements i experiències que vaig acumulant, tant relacionats amb la informàtica com no.

Però no hi trobaré continguts més personals sobre tu? doncs segurament sí. Sóc una persona inquieta, que m’agrada discutir d’allò que m’interessa amb coneguts i no tant coneguts, i que també m’agrada fer sentir aquelles veus que trobo interessants. Així que també aniran apareixent aquí relexions meves o anuncis d’actes, campanyes, webs… festius, culturals, polítics…

I com que no a tothom li interessa tot això, organitzaré el contingut per categories (i etiquetes) per què sigui més fàcil destriar les entrades que t’interessin.

I això és tot. Si vols enterar-te de les novetats pots subscriure’t a l’RSS del blog (o d’alguna de les categories) al teu lector de feeds RSS preferit (Akregator, Lifera, Bloglines, Google Reader…).

Fins la pròxima!

guillemBarba